Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 02 sie 2008, 10:18

Imho nie więcej niż inni napastnicy.
Co nie znaczy, że mało. W tym momencie inni napastnicy mnie mało obchodzą. Mówie co jest do poprawienia i ... tutaj musisz sie zgodzić - mógłby poprawić skuteczność.
Z tymi podaniami też prawda, albo za mocno poda, albo za słabo, albo w ogóle gra samolubie - choć za to akurat go ganić nie można, bo przecież swoje strzelił.
Lakier pisze:Na C. Ronaldo tez nie bedzie juz takich ofert jak w tym roku.
pewnie nie, cięzko będzie mu powtórzyć podobny sezon. W dodatku klub musiałby też sporo wygrać, bo jak z klubem sporo zdobędzie, to zawsze cenę jeszcze troche podniesie.

Lakier pisze:No i tutaj to go Bendtner zjada, połyka, wydala.
Nicklas póki co ma świetne [znakomite ?] sparingi, choć podobnie miał Theo przed rokiem i też sie zbyt mocno podniecałem tym faktem. Wenger nie dawał mu tyle okazji do gry co pewnie kibice by chcieli. Teraz, jak Robin nie będzie połamany, to Wenger raczej nie będzie zmieniał dwójki Ade - Robin zbyt często. Nicklas w dalszym ciągu musi pracować nad koncentracją na boisku, za często w głupi sposób traci piłkę, nie chodzi mi o to, ze podaje do rywala - po prostu czasami nie potrafi piłki opanować. Nie jest to raczej wina techniki, bo znowu w innych sytuacjach, piłkę kontroluje kapitalnie.

Zobaczymy co Nicklas pokaże na tle rywali z najwyższej półki. Na szczęscie nie musimy długo czekać. Mecze dziś i jutro :]

Wróć do „Anglia”