Polska - Białoruś

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: smitu » 12 lut 2005, 15:09

i znow pojawia sie po meczu reprezentacji problem z ich gra, :roll: :?

oceniajac to co pokazali na boisku powiem to co mnie najbardziej draznilo:
dudek szczerze jego winy nie bylo w meczu w ogole przy obronie grajacej na galaktycznie niskim poziomie !!! moze i zewlakow zagral najlepiej z defensorow ale i tak zaden z nich z taka gra nie powinien nawet pukac do kadry, niech sie lepiej za siebie wezme bo graja jak ostatnie patalachy, bialorusiny przechodzily przez jak przez sity, a podanie w nasze pole karne wchodzily jak w maslo, szkoda po prostu gadac !! lepiej poszukajmy swiezej krwi na obrone i zostawmy jednego weterana, zewlakow, rzasa i hajto mimo kilku dobrych meczy sa juz za starzy na gre na wysokim poziomie, ci pilkarze sa juz spaleni, w ich miejsce dudka, rzezniczak itp !! jezeli o pomoc, kaluzny i radomski - ich wystep skwituje jednym slowem : PORAZKA !!! jezeli mamy defensywnych pomocnikow na ich poziomie to lepiej grajmy bez defensywnego pomocnika !!! mila - to jest szypiorek delikatny jak male dziecko, jak on ma grac w kadrze ?? jak sie ciagle potyka i pilke gubi, co prawda sa jeszcze filigranowi ludzie jak on na jego pozycji jak np robinho ale brazylijczyk choc technike ma bajeczna, mila to sie nawet tym nie moze popisac, szczerze to nawet w austrii z niego ludzi zrobia :( :roll: krzynowek kosa, jezeli chodzi o nich to ja zarzutow nie mam, moim zdaniem grac powinni zawsze i nie wazne w jakiej sa forme bo moga w kazdym momencie sie przepudzic i rostrzygnac mecz, gorawski nie przepadam za nim ale jako rezerwa dla kosy na prawej stronie to on sie nadaje, zuraw :D bez komentarza - po prostu the besciak i pomyslec ze jezscze nie jest w pelni formy 8) franek no tez w pelni formy nie jest ale jego zla postawa moze byc brakiem formy tlumaczona, brakowalo mu iskry jeszcze ale to przyjdzie niedlugo :D rasiak buahahahahahaha tyle powiem reszte niech sobie kazdy sam dospiewa ten gosc to jest naprawde czyste nieskazone drewno, jezeli chodzi o gre :( :?

to jezeli chodzi o mecz

a jezeli chodzi o kadre to moj pomysl jest taki by zmienic system gry na 3 - 5 - 2, gdzie gralo by trzech stoperow (np. dudka,rzezniczak, wisio) boczni pomocnicy (wiadomo kosa i krzynek) srodkowi ofensywni pomocnicy (zurawski i giza) srodkowy pomocnik ale na boga nie defensywny tylko srodkowy pomocnik ktorego rola byloby kierowanie gry, cos w rodzaju gutiego w realu (szymek), no i atak frankowski ,brozek

Wróć do „Polska”