Jednak najbardziej zdumiony byłem po tym tekście :
No oczywiście. W tym roku jestem zagorzałym fanem MU, bo oni wygrali LM, za rok zobaczymy kto wygra i kto będzie najlepszy to wtedy ich będę fanem.Marcin87 pisze:Może i ma rację.Jak woli kibicowac klubowi który cokolwiek osiągał w zamierzchłych czasach lat naprawdę wczesnych to jego sprawa![]()
Teraz co mamy z polską piłką? NIC .Żadnego awansu gdziekolwiek(grupowe zmagania LM,UEFA).Polska piłka przetoczona jest korupcją.I ja się cieszę że nie kibicuję żadnemu polskiemu klubowi(reprezentacja to co innego)bo przynajmniej nie będzie z mojej strony płaczu i zgrzytu zębami kiedy Legia,Wisła,Lech odpadną w przedbiegach.W sumie Lech pokazał w czwartek naprawdę fajną grę.Stokroc lepszą aniżeli Legia czy Wisła dzień wcześniej
Człowieku opamiętaj się. To że Polska piłka klubowa ostatnio jest w opłakanym stanie nie znaczy że kluby w polskiej lidze stracą kibiców. Właśnie jest odpowiednie do tego powiedzenie, które można łatwo przerobić z : Prawdziwego przyjaciela poznaj się w biedzie na Prawdziwego kibica poznaj się w biedzie. Jednak ty albo tego nie pojmujesz, albo dla Ciebie bieda jest wtedy gdy Barcelona w PD zajmuje drugie miejsce.