HSV (zbiorczy)

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: olson » 04 sie 2008, 12:59

jest na oficjalnej piłkarza list w którym żegna on sie z HSV
Hm, nie znalazłem nic takiego, ale wierzę na słowo.

Michał, na czołówkę Kickera rzucili rozterki Loewa, a dalej nie chciało mi się szukać. Teraz znalazłem, czyli transfer oficjalnie potwierdzam :P.

Lider zespołu się znajdzie. Mają w drużynie zarówno cholernie doświadczonych zawodników, jak i kilka młodych naprawdę obiecujących talentów. Ktoś chcąc nie chcąc będzie musiał wziąć na siebie odpowiedzialność za losy zespołu. Olic już w poprzednim sezonie grał bardzo nieźle, teraz jego bomba może wybuchnąć, co jednak w obliczu braku Rafaela wydaje się mniej prawdopodobne. Tak sobie pomyślałem, że jednak van der Vaart cholernie wiele dla nich znaczył i był cholernie ważnych ogniwem, w zasadzie to zdecydowanie najważniejszym. Masz rację, będzie im naprawdę ciężko sobie poradzić bez niego. W chwili obecnej to chyba największa niewiadoma nadchodzącego sezonu, większa nawet od Wolfsburga i Hoffheim razem wziętych. Ja jednak wierzę, że Jol coś wymyśli, ale dopiero od drugiej kolejki.

E: Co do Trochowskiego, dla mnie to naprawdę niezły zawodnik. Bardzo żałowałem, gdy odchodził z Bayernu, ale dobrze się stało, że Hitzfeld nie obiecywał mu gruszek na wierzbie. Solidny ligowiec jak dla mnie, który, gdy miewa przebłyski, klasą dorasta najlepszym w BL.

Wróć do „Niemcy”