Sam zawodnik wspominał kilka razy, że w drugiej części sezonu zwyczajnie nie miał już sił. On potrzebuje cięższych treningów i teraz je dostaje. Może dzięki temu zacznie grać bardziej odważnie. Do tej pory nie angażował się w akcje ofensywne może właśnie dlatego, że nie czuł się na siłach. Bał się, że nie zdąży wrócić albo zabraknie mu szybkości, aby pociągnąć skrzydłem. Nie wiem ile w tym racji, ale jestem przekonany, że mógłby grać z przodu przynajmniej trochę lepiej.vakabayashi pisze:Abidal potrafi grać do przodu pokazał to na początku tamtego sezonu, natomiast nie wiem co mu sie stało w drugiej połówce poprzedniego sezonu gdzie przestał grać kompletnie z przodu (i do tyłu też było gorzej)
Bo to Polska właśnie. Zaścianek Europy.CHarlie pisze:Nikt Cie nożem na stadionie nie potraktuje, ale nie myśl, że w koszulce Barcelony na wierzchu uda Ci się obejrzeć mecz, zwłaszcza, za którąś z trybun za bramką. Jeśli kibice Wisły zauważą, że ktoś ewidentnie kibicuje Barcelonie to zostanie on najprawdopodobniej poproszony o opuszczenie trybun, podobnie jak miało to miejsce z kibicem Legii podczas spotkania ze stołeczną drużyną w październiku.