Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: boskigonzo » 05 sie 2008, 1:34

Ten pierwszy cytat to moj ;] . Zdania nt PQ nie zmienilem , dalej twierdze ze to niezly chlopak i mimo wszystko Barca zrobila dobry interes kupujac go

Inna sprawa, ze niedlugo konczyl mu sie kontrakt, ktorego raczej nie mial ochoty przedluzyc , no i pomijajac nasz zelazny duo byl Evans. Trudno jest ocenic kto lepszy, kto gorszy, ale dyplomatycznie powiem, ze Evans wcale nie gorzej prezentowal sie niz PQ (jezeli chodzi o te mecze ktore widzialem z jego udzialem)

Zmieniajac temat, co by nie zwolywac fanow Barcy...

Simpson w Blackburn. Mam mieszane uczucia, co do tego. Gary znowu kwiczy i cos go boli i tak naprawde mozemy w trakcie sezonu zostac z jednym prawym defensorem - Brownem. Pomijam Hargo , bo wolalbym go widziec na nominalnej pozycji oraz braci z Brazylii. Z drugiej strony moze sie ograc. Tak naprawde jego przyszlosc zalezy od tego jak bedzie sie prezentowal w Blackburn. Jesli bedzie gral tak jak w meczu z Kaizer Chiefs (przecieralem oczy ze zdumienia :shock: ) to jestem pewien ze nastepce Garego bedziemy mieli , a ja przyznam sie do bledu :)

Na wylocie sa tez podobno Martin i Evans . Ten ostatni juz od dluzszego czasu jest pod obserwacja Keano, ale watpie zeby SAF zostawil nas bez alternatywy na srodek defensywy. Co do Martina to rowniez nie jestem pewien ... Tak szczerze mowiac nie wiem co sadzic o jego grze . W tamtym sezonie w meczach kontrolnych bardzo mi sie spodobal. W tym roku , w tych meczach co widzialem , przychodzi mi na mysl jedno - gorsza wersja Parka. Facet ma zajebiste serce do gry , nie odpuszcza , goni przez pol boiska za przeciwnikiem , ale niestety umiejetnosci juz mniejsze :-/

Cos cicho o transferach z naszej strony .

Prawde mowiac jakos mnie to nie martwi. W ataku zostaje Fraizer. Ciekawi mnie sytuacja z Manucho i jego pozwoleniem na prace . Jesli takowe pozwolenie dostanie , atak bedziemy mieli kompletny.

Ktos juz wczesniej poruszal kwestie skrzydel. Imo Fergie raczej nie bedzie tutaj kombinowal . Giggs mimo poprzedniego slabego sezonu nadal bedzie mial swoje miejsce na skrzydle, Nani pewno wiecej pogra , wroci Park , Ron , od bidy Hargo zagra... moze jednak Martin zostanie...

Enyłej wydaje mi sie ze na zakupie Petrucciego to okno zakonczymy :)

Wróć do „Anglia”