Hleb i Flamini trzonem. Człowieku, zejdź na ziemięmajer13 pisze:to całkiem inna drużyna ni w tamtym sezonie jest całkiem inny trzon drużyna została rozsprzedana
Patrząc po tym jak gra teraz Denilson a mamy jeszcze Songa, to różnicy kolego nie odczujesz. No może pod tym względem, że brazylijczyk ma lepszy strzał
Taka sama szansa na wypadnięcie jaką ma ManU. Ach te Twoje argumenty.majer13 pisze:Tak więc znowu jest prawdopodobieństwo wypadnięcia z T4 na tym to polega że właśnie jest szansa aby Arsenal wypadł z T4 rozumiesz
Fakt: Saha i Neville to gracze pokroju Eduardo, Robina i Tomasared85 pisze:United też mieli sporo kontuzji. A cały sezon praktycznie stracili Saha oraz Neville. Ja od początku sezonu mówiłem, że AFC nie wytrzymają i nie myliłem się.
Spurs też.red85 pisze:Ronaldo zostaje, a nawet jakby odszedł to wciąż mamy kilku innych, światowej klasy zawodników.
Tylko, że u nas został bramkostrzelny Togijczyk, natomiast sprawa Waszego członu drużyny, któremu wieeeele zawdzięczacie niekoniecznie musi zostać.
P.S. Zaproscie jeszcze Lupka do tej konwersacji, na pewno podeśle Wam wiele sensownych argumentów. No chyba, że jest na Słowacji
WIELKIE LOL.