A tytuł ten odebrał Gary'emu, który stracił sezon właśnie przez kontuzję.To nie jest fakt, a czyste kłamstwo. Najlepszy prawy obrońca Premiership to obecnie Bacary Sagna Cool
Według Kanonierów na pewno. Osobiście cenię Persila. Jak dla mnie należy do grona tej grupy piłkarzy, co Loui. Czyli zawodnicy z wielkim potencjałem, ale z równie wielką podatnością na kontuzje. Saha już raczej nie ma czasu na wykorzystanie swojego potencjału, ale przed RObinem jeszcze dobrych kilka lat gry. Oby tylko był zdrowy.Natomiast zdrowy Robin gra na poziomie nieosiągalnym dla Waszego Francuza
Nie dyskutuje się z faktami. Rooney to jedna z największych gwiazd futbolu - to fakt, który przyzna pewnie 99% piłkarzy, dziennikarzy,trenerów czy fachowców.ooney megagwiazdą futbolu, tego jeszcze nie było.
Jak rok w LM i reprezentacji gola nie potrafił zdobyć też był megahiperzajebisty ?
Tak, tak. Dalej zacznij ta paplaninę i wciskanie mi czegoś, czego nigdy nie powiedziałem. W tym pewnie jesteś dobry. W tamtym sezonie oglądałem Arsenal pewnie z 30 razy, jeśli nie więcej. Eduardo miał kilka dobrych meczów, ale do poziomu Louiego, który przez niemal cały rok był jednym z motorów napędowych United, jeszcze mu brakowało.ciekaw jestem ile meczów z udziałem Eduardo widziałeś i czy w ogóle jakiś mecz widziałeś, czy tylko np jakąś bramkę.
Ale nic to, już chyba wszyscy się tutaj przyzwyczaili, że każdy gracz United prezentuje poziom nieosiągalny dla innych.