Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: boskigonzo » 07 sie 2008, 2:32

siber_vfl pisze:Takie krótkie pytanie, bo nie wiem czy pisaliście o tym wcześniej. Wy jako fani Man Utd, chcilibyscie zeby Ronaldo został? bo ja jakbym był fanem United to chyba by mnie szlag trafił jakby mi ktoś tak gwiazdorował i łaskę robił tym ze gra dla mojego klubu. Po jakiego podpisywał kontrakt. Niech Ferguson go rzuci na ławę Smile i będzie spokój, moze nabierze szacunku do tego, że gra dla najlepszego klubu świata, z największą bazą kibiców .

Mi to sie bardzo nie podoba i szczerze mowiac bylbym nawet ucieszony gdyby w te wakacje zawital za odpowiednia kwote na SB . Nie lubie jak ktos odstawia szopki , nie lubie jak ktos robi łaske ,ze gra , nie lubie jak ktos mowi jedno a robi drugie. Niech idzie w cholere, ale zostawi za soba jakies ladne 80 mln funtow
red85 pisze:Zachowanie przy zejściu Del Piero - klasa!
Jakies 2 sezony temu Fergie zlozyl za niego oferte, ba nawet byla zaakceptowana , ale sam Alex nie kwapil sie do przeprowadzki. Mimo ze nie lubie Juventusu , dla niego pelen szacuneczek
Kamil232 pisze:Cytat:
Z drugiej strony Ruud przed przyjściem do United też marzył o Realu a gdyby nie spór z Fergusonem pewnie nie miałby wcale ochoty ruszać się z Manchesteru, nawet do Madrytu.

Hm... A nie było tak, że Ferguson po transferze powiedział, że Ruud już od dwóch wcześniejszych lat prosił o zgodę na transfer? Coś takiego mi świta i chyba właśnie tak było Cool
Rok przed przejsciem do Realu. Fergie nie dal zgody , temat byl zamkniety. Potem znudzilo mu sie siedzenie na lawce ( bo przeca wielka gwiazda ) i go away . Nie wiem jak z wami , ale u mnie stracil bardzo duzo ...

Wróć do „Anglia”