FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: mistyk » 07 sie 2008, 9:54

Rzeczywiscie wynik gorszy niz sama gra. Moglo, a nawet powinno byc wyzej. Slupek Henry`ego, slupek Alvesa (swietne wejscie)...

Dwie stracone bramki po bledach Valdesa i Abidala, chociaz ten drugi caly mecz gral dobrze.

Szczerze mowiac jestem poki co pod wrazeniem naszego przygotowania szybkosciowego. Dawno juz nie widzialem tak biegajacych pilkarzy Barcelony i do tego w meczu towarzyskim(sic!).

Od wczoraj wiemy troche wiecej. To pewnie Puyol bedzie zmiennikiem Alvesa, a Hleb bedzie pewnie czesciej gral na lewym skrzydle niz w srodku, oczywiscie pod nieobecnosc Messiego.

Jestem tez juz pewny, ze Eto`o zostanie. Po tym jak gra nasz stary, bez formy czarnuch ciezko go bedzie wyrzucic. Tym bardziej, ze pilkarze sa razem z nim. Naprawde lepszej 9 nie znajdziemy.

Podobal mi sie wczoraj nasz pressing, gdzie obroncy atakowali zaraz po stracie pilki. Puyol i Marquez grali jeszcze wyzej niz za Franka. Dzieki temu bardziej ofensywnie graja Xavi (swietny mecz i ladna bramka) i Iniesta (troche slabiej).

P.S. Czy wy tez macie wrazenie, ze Alves jest z innej galaktyki niz Zambrotta?

Mecz ogladalem na kanale TVE, jakosc byla naprawde dobra, szczegolnie po tym jak wczesniejszy mecz Wisla - Beitar puszczali w TV chyba przez streama [']

Pedro i Jeffrem znow dobrze. Bedzie z nich pozytek juz w tym sezonie. Osobiscie robia na mnie lepsze wrazenie niz Gio przed rokiem.

Wróć do „Hiszpania”