Oczywiście, ale co innego kiedy Twój pracownik zrobi sobie krzywdę u Ciebie w firmie a co innego kiedy zrobi to robiąc chwilowo coś dla kogoś innego.Morrow pisze:istnieje ryzyko, że ktoś go połamie na IO ale nie jest wcale powiedziane, że coś takiego nie trafiłoby mu się w czasie jakiegoś sparingu, patrz przykład Sneijdera.
Ja również uważam, że ostateczny układ jest dobry o czym wspomniałem już wcześniej. Pisząc o powrocie Leo miałem na myśli to, że sam zawodnik po prostu wróci do klubu bez potrzeby użycia 'perswazji' ze strony klubu zwłaszcza, że orzeczenie Trybunału było sam wiesz jakie.Morrow pisze:Kto wie czy Barca nie wynegocjowała lepszego rozwiązania niż ściągnięcie Messiego z IO bo z tego co czytałem repra ma go zwolnić z gier towarzyskich do końca sezonu + jeśli weźmiemy pod uwagę czarny scenariusz z kontuzją na IO to Barcelona też wynegocjowała dobre rozwiązanie. IMO to dobry układ dla klubu i piłkarza. Jeszcze niezadowolony zacząłby wam pokazywać jakieś fochy i negatywnie wpływałby na atmosferę.
Z tym zwalnianiem ze spotkań towarzyskich to nie znam szczegółów, ale rzeczywiście taka umowa podobno jest. W razie kontuzji natomiast klub ma otrzymać jakieś pieniądze czy coś takiego, ale również nie wiem dokładnie jak to wygląda. Obstawiałbym coś w rodzaju: "Jeżeli Leo urwie sobie nogę i nie będzie mógł grać przez 3 miesiące to będziecie musieli pokryć koszty jego leczenia oraz pensji przez ten okres".
Bojan jest lansowany (słusznie zresztą) na przyszłą, wielką gwiazdę. Messi już jest wielkim piłkarzem i jemu reklama potrzebna nie jest natomiast Bojan to dzieciak, który osiągał nieprawdopodobne wyniki na wszystkich niższych szczeblach Barcelony i wszyscy mają nadzieję, że w niedalekiej przyszłości będzie kimś naprawdę wielkim. Ma być dla Barcelony kimś takim jak Raul dla Realu.Morrow pisze:Wszędzie oczywiście plakaty i bilboardy, na których aktualnie dominuje nie wiem czemu Krkic. Może kibice Barcy to wytłumaczą?
Dzięki za relację. Mi tam zawsze przyjemnie się czyta takie rzeczy tak więc nie krępuj się w razie czego