FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 08 sie 2008, 0:49

Morrow pisze:istnieje ryzyko, że ktoś go połamie na IO ale nie jest wcale powiedziane, że coś takiego nie trafiłoby mu się w czasie jakiegoś sparingu, patrz przykład Sneijdera.
Oczywiście, ale co innego kiedy Twój pracownik zrobi sobie krzywdę u Ciebie w firmie a co innego kiedy zrobi to robiąc chwilowo coś dla kogoś innego.
Morrow pisze:Kto wie czy Barca nie wynegocjowała lepszego rozwiązania niż ściągnięcie Messiego z IO bo z tego co czytałem repra ma go zwolnić z gier towarzyskich do końca sezonu + jeśli weźmiemy pod uwagę czarny scenariusz z kontuzją na IO to Barcelona też wynegocjowała dobre rozwiązanie. IMO to dobry układ dla klubu i piłkarza. Jeszcze niezadowolony zacząłby wam pokazywać jakieś fochy i negatywnie wpływałby na atmosferę.
Ja również uważam, że ostateczny układ jest dobry o czym wspomniałem już wcześniej. Pisząc o powrocie Leo miałem na myśli to, że sam zawodnik po prostu wróci do klubu bez potrzeby użycia 'perswazji' ze strony klubu zwłaszcza, że orzeczenie Trybunału było sam wiesz jakie.

Z tym zwalnianiem ze spotkań towarzyskich to nie znam szczegółów, ale rzeczywiście taka umowa podobno jest. W razie kontuzji natomiast klub ma otrzymać jakieś pieniądze czy coś takiego, ale również nie wiem dokładnie jak to wygląda. Obstawiałbym coś w rodzaju: "Jeżeli Leo urwie sobie nogę i nie będzie mógł grać przez 3 miesiące to będziecie musieli pokryć koszty jego leczenia oraz pensji przez ten okres".
Morrow pisze:Wszędzie oczywiście plakaty i bilboardy, na których aktualnie dominuje nie wiem czemu Krkic. Może kibice Barcy to wytłumaczą?
Bojan jest lansowany (słusznie zresztą) na przyszłą, wielką gwiazdę. Messi już jest wielkim piłkarzem i jemu reklama potrzebna nie jest natomiast Bojan to dzieciak, który osiągał nieprawdopodobne wyniki na wszystkich niższych szczeblach Barcelony i wszyscy mają nadzieję, że w niedalekiej przyszłości będzie kimś naprawdę wielkim. Ma być dla Barcelony kimś takim jak Raul dla Realu.

Dzięki za relację. Mi tam zawsze przyjemnie się czyta takie rzeczy tak więc nie krępuj się w razie czego :wink:

Wróć do „Hiszpania”