Chelsea FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2433
Kontakt:

Post autor: Kluchman » 09 sie 2008, 22:29

Sammyy pisze:Mam wrażenie, że chcesz mi wmówić, że to wina Chelsea, że Real tyle zapłacił Laughing
No, Real mogl nie kupowac Robbena za te cene i sprowadzic Maloude. Wyszedlby na tym lepiej?
Sammyy pisze: Cały czas masz pretensję, że Chelsea nie zeszła z ceny... skoro Real zapłacił 36 mln. to nie musieli skoro i tak znaleźli 'jelenia' (metafora, by nie było że obrażam), który wyłożył tyle ile chcieli.
Dlaczego Real mialby teraz nie zrobic jelenia z Chelsea? Wiesz, nie wydaje mi sie, aby Robinho byl jakos szczegolnie zdeterminowany do opuszczenia Realu. Jego agent mocno koloruje. Wystarczy popatrzec na jego zachowanie podczas meczy przedsezonowych. Nie gra na pol gwizdka i zyje z druzyna. Tak nie zachowuje sie pilkarz obrazony na caly swiat :wink: On nie wymusi na Realu transferu. Moze powiedziec, ze byloby mu milo pracowac ze Scolarim czy cos takiego. Ale nie wypnie sie na Real.
Sammyy pisze:Wiesz wszystko jest możliwe... sam wiesz że Brazylijczycy nie przywiązują się do barw klubowych Wink
W wiekszosci przypadkow nie przywiazuja. Ale sam przyznasz, ze takie zachowanie Robinho wygladaloby troche komicznie? :wink:

Wróć do „Anglia”