Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post autor: Morrow » 10 sie 2008, 15:24

rkoeman pisze:od kiedy 'mail on sunday' to hiszpanska prasa?

Mój błąd. Zagalopowałem się po wczorajszych doniesieniach z Hiszpanii odnośnie MU.

boskigonzo pisze:
red85 napisał: pisze:
Niektórzy nawet zarzucają mu lenistwo...
i sępiostwo

Harówa na boisku to może za dużo powiedziane ale jeśli chodzi o sępiostwo to mimo wszystko daleko mu chociażby do Ruuda z czasów gry dla United.

Tak jak pisałem wcześniej, nie jestem przeciwnikiem sprowadzenia Bułgara na OT wręcz przeciwnie ale za pieniądze, które będą jednak odzwierciedlały umiejętności, wiek i możliwości Berbatova a nie za kasę z kosmosu tylko dlatego, że Tottenham jest obrażony na United.

Za niecałą godzinę mecz z Portsmouth o Tarczę Dobroczynności. Gdybyśmy nie przegrali z nimi w ćwierćfinale na OT po słynnym faulu i czerwonej kartce dla Kuszczaka w końcówce mielibyśmy spore szanse na Potrójną Koronę. Dzisiaj zabraknie naszych największych gwiazd ale mam nadzieję, że Fergie da się pokazać w meczu o stawkę Evansowi i Campbellowi a może nawet i Rafaelowi. Co prawda obrona jest w zasadzie kompletna i Fergie może nie chcieć ryzykować ale taki Frazier pod nieobecność Ronaldo i Rooneya mógłby zagrać. Meczu nie obejrzę bo w tym samym czasie grają siatkarze ale dobrze rozpocząć sezon od zwycięstwa :)

Wróć do „Anglia”