Kibice United, ale jakie to ma znaczenia? Z faktami się przecież nie dyskutuje, a są one takie - Liverpool w ostatnich latahc wydawał na transfery najwięcej. To fakt, który lubią przemilczeć fani LFC wierząc w słowa Benka, jakoby nie miał on wystarczająco środków, by mierzyć się z innymi.Najwięcej kasy? Dobre, aż smieszne. Manchester wydał więcej i Chelsea najwięcej chyba. Powiedz mi kogo oni kupili? Manchester własnie w tym okienku pobił swój rekord transferowy kupując Teveza za ponad 30 mln. O czym ty mówisz? Kibicujesz United?
Co do nas - nic w tym okienku nie wydaliśmy. Transfer Teveza nie został jeszcze dopięty. Czy zostanie i za ile - jeszcze nic nie wiadomo.
Śledzę rozgrywki młodzieżowe, ale bardziej niż na wyniki(które przecież na szczeblu juniorskim nie mają większego znaczenia. Znakomitym przykładem jest tutaj nasza juniorka z roku 2003, która sięgnęła po FA Youth Cup w 2003,a później nikt z tej drużyny nie przebił się do składu. Ba,niewielu gra obecnie w PL) zwracam uwagę na umiejętności graczy. Dlatego się więc pytałem o nazwiska rzekomych talentów ze szkółki LFC i krótki ich opis, bo nigdzie o tych zawodnikach nie słyszałem. Ktoś pokazał się chociażby w sparingach? Wprawdzie najbardziej interesuje się młodymi Anglikami, ale nie sądzę, żeby jakiś wielki talent z innych krajów mi umknąłWidocznie nie umiesz czytac albo sie nie interesujesz nimi. Oni mają niesamowitych młodzików którzy w zzesżłym sezonie zgarnęli podajrze wszystko, a w 2006 i 2007 zdobyli puchar Anglii. tego tez nie słyszałes
PS nasi młodzi zdobyli w tamtym roku Puchar Młodych Mistrzów, a w tym zwyciężyli bezapelacyjnie na Milk Cup. Kto by jednak do tego przywiązywał uwagę? Oczywiście daje to do myślenia, że z tej grupy może wyjść kilku klasowych grajków, ale żadnej gwarancji.