3. runda el. LM: FC Barcelona - Wisła Kraków [dwumecz]

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

3. runda el. LM: FC Barcelona - Wisła Kraków [dwumecz]

Post autor: Mentor » 12 sie 2008, 23:32

Tworzę nowy temat, aby zapobiec bałaganowi, który niechybnie wystąpiłby po meczu. Istnieje co prawda temat o poczynaniach polskich drużyn w europejskich pucharach, ale tam spotkałem raczej tylko wzmianki o Pucharze UEFA. Posty na temat pojedynku Wisły z Beitarem odnalazłem w temacie Wiślaków. Nalegam, aby wszystko co tylko związane jest z dwumeczem Barcelona - Wisła pisać w TYM temacie. Tak będzie najlepiej.

Nie mam weny ani siły na jakiś ładny wstęp, ale kilka słów na krzyż postaram się wrzucić...

Nie ma Patera ani Rivaldo, ale jakieś bramki w dwumeczu powinny paść :wink: Wisła jest w o tyle komfortowej sytuacji, że <wyświechtane_frazesy_mode_on> może ten mecz wygrać, ale nie musi natomiast dla Barcelony jest to pierwszy mecz o wszystko <wyświechtane_frazesy_mode_off>. Faworyt jest jeden i to bardzo zdecydowany tak więc teoretycznie powinien być to mecz bez historii. Jako kibic Barcelony mam nadzieję, że tak właśnie będzie. To będzie jednocześnie pierwszy mecz o stawkę dla Gaurdioli oraz debiut na CN dla nowych piłkarzy. Na chwilę obecną nie dochodzą do mnie żadne informacje o nowych urazach a więc Pep nie będzie mógł skorzystać jedynie (aż?) z usług Milito, Messiego, Jorquery i Sancheza. Brak Leo to duża strata, ale w pojedynku z o wiele słabszym rywalem powinna być niezauważalna. Czy tak będzie nie wiem, ale każdy inny wynik niż pewne zwycięstwo gospodarzy uznam za zły wynik. Rewanż powinien być formalnością. Dobry wynik w pierwszym meczu pozwoli nam wysłać do Krakowa słabszą kadrę czego chcieliby pewnie uniknąć kibice, ale byłoby korzystniejsze dla drużyny.

Nie za bardzo wiem czego spodziewać się po Wiślakach. Jak tam morale w drużynie? Ilu piłkarzy jedzie walczyć na 200% a ilu na wycieczkę? Co z Brożkiem i Cleberem?

Temat otwarty. Bierzcie sprawy w swoje ręce.

Wróć do „Puchary Europejskie”