No ok, ale co z tego, ze ja w stsie mogę postawić jedynie 1X2, i niekiecy under/over i połowę? W necie mam wynik ht/ft i inne pierdoły, które są ważne. Szersza oferta dobrze by zrobiła kokursowi.Po 2w stsie sa najbardziej powszechne typy, ktore mozemy znalezc u kazdego buka wiec ejzeli ten temat pewniak dnia ma sluzyc rowniez czemus innemu anizeli konkurs lepiej to zostawic, wiadomo ze w necie rozne cuda mozna obstawic u roznych bukow
Dlatego ustaliłoby się dwóch bukmacherów od których bierzemy typy i tyle. More opportunities.Po 3, wybieramy jednego buka a nie kilka bo wtedy musialbys przegladac kazda oferte - wiadomo oszusci nie spia
Khe? Oferta jest na cały tydzień u bukmacherów netowych. Potem dodawane są dodatkowe opcje (np, kto strzeli bramkę, dokładny wynik itp). Standardowe typy, under/over, 1X2, half time są niemal zawsze po jednym czy dwóch dniach.Po 4 moze na olimpiade oferta uboga ale w STS czy innych naziemnych oferta na mecze pilkarskie jest przewaznie w poniedzialek na caly tydzien czego nie mozna powiedziec o bukach internetowych gdzie czasem uzupelnienie jest na ostatnia chwile u niektorych
ale na razie trwa i będzie trwać przez najbliższy czas.Po 5 Olimpiada nie trwa wiecznie
Poza tym na każde zdarzenie sts ma ubogą ofertę. Jedynie kolarstwo daje radę.
Ja bym wybrał dwóch bukmacherów i z nich by sie brało wszystko. Najlepiej, wg mnie, bet365 oraz bah. I wszystkim powinno odpowiadać. Bet365 ma świetną ofertę na piłkę. Jedną z najlepszych w sieci. BAH daje radę, niby wysokie marże, ale dobry bukmacher.