maestro pisze: Milan ponoć dogadał się z Chelsea w sprawie wypożyczenia Ivanovica. Brawo zarząd, kolejny raz wdeptaliśmy w ziemię konkurencję i wygraliśmy wyścig o klasowego zawodnika![]()
Sory, ale nazywanie zawodnika, który nie rozegrał ani jednego meczu w Chelsea "klasowym" i ma narazie doświadczenie tylko z Lokomotivu Moskwa to jednak narazie nieporozumienie i nie ma co wyrokować czy będzie to dobry czy zły transfer, bo tak na dobrą sprawę to nikt nic o nim nie wie. Gdyby Milan sprzątnął JUVE z przed nosa Zapatę, albo Santacroce to bym lamentował, tak mi to różnicy nie robi większej bo ja liczyłem na to że JUVE jeśli już to kupi kogoś, kto by był naprawdę klasowym zawodnikiem, albo pewną inwestycją w przyszłość. Branislav takim graczem chyba jednak nie jest....
A co do meczu to o ile stawka wielka to jednak rywal taki że nie ma specjalnie czym się podniecać, gdyby były jeszcze urazy Camora i Poulsena to ciśnienie pewnie by nam podskoczyło
PS: Fajnie by było gdyby zamiast z Hasanem na lewej pomocy, JUVE wyszedł z 3 napasników (Del Piero-Tereze-Amauri/Iaquinta)
i jeszcze jedno PS: Maestro masz wiadomość na priva