3. runda el. LM: FC Barcelona - Wisła Kraków [dwumecz]

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 14 sie 2008, 2:39

CHarlie pisze:Prawa obrona: Baszczyński vs Dani Alves - podobni gracze, obaj świetnie radzą sobie w ofensywie, a czasem zapominają o obronie. Remis, tak więc 2-1 dla Wisły
CHarlie pisze:Prawa pomoc: Łobodziński vs Hleb - Po tym co pokazał Łobodziński z Beitarem chyba nie ma wątpliwości kto jest lepszy. Czy Hleb zaliczył kiedyś asystę przewrotką? Nie wydaje mi się. W dodatku reprezentant Białorusi jest nowy w Barcelonie i jeszcze nie jest zgrany z drużyną, czego o Łobo powiedzieć nie można. Punkt dla Wisły, 6-3
CHarlie pisze:Ofensywny pomocnik: Jirsak vs Xavi - Jirsak w Wiśle aklimatyzował się długo, ale już wiosną prezentował wyborna dyspozycję. Xavi coś tam grał na mistrzostwach Europy, więc też nie jest zły. Obaj potrafią zagrać dobrą prostopadłą piłkę, jednak o takiej bombie z dystansu jaką na Jirsak Xavi może tylko pomarzyć. W dodatku Jirsak strzelił bramkę Liverpoolowi, a Xavi wraz z całą drużyną Barcelony dał dupy przeciwko Liverpoolowi 1,5 roku temu. Punkt dla Wisły. 9-5

Nie no, przecież to nie mogl być żart. Nie bede jechal po Wiślakach, ale naprawde przy najwyższych lotach to oni w Barcelonie mogli by mieć problem z pozycja Ezquerro, bo i do tego trzeba miec przynajmniej przyzwiete umiejetności. Ogolnie nigdy w życiu bym sie nie odważyl zrobić takiego porównania, bo wychodzilo by mi nie 0-11 a 0-12.

Co do spotkania, spodziewałem sie po cichu wiecej bramek na koncie Barcy, ale jest dobrze. Eto'o nadal strzela i to cieszy, wspolpraca wyglada dobrze i to kolejny pozytyw. Tak naprawde czy ktos chce tego czy nie dla Barcy spokojnie mogl być to kolejny mecz towarzyski, zreszta takiego spodziewam sie w Krakowie.
Barca dala szanse Wiśle, najwieksze gwiazdy mogly przyjechac i w Krakowie postrzelać, teraz beda grali troszke mniejsze gwiazdy, ale i tak poza zasiegiem Wiślaków. Bojan ich załatwi. :wink:

Wróć do „Puchary Europejskie”