I nie poto przychodzą mają być zmiennikami, których JUVE brakuje, a w reprezentacji pokazują że umiejętności do tej funkcji im nie brakujeDe Ceglie i Marchisio [...] Nie wierze, ze oni beda odgrywac wieksza role w Juve
Ja Giovinco głównie oceniam po występach w reprezentacji na przestrzeni ostatniego roku, gdzie był beapelacyjnie największą gwiazdą, juz nie na tle Abate, Pozziego czy Venitucciego a na tle Montolivio czy Giuseppe RossiegoZ tym, ze musisz pamietac, ze on gral dotychczas w Empoli- slabym zespole gdzie byl gwiazda
Milan jest duzo silniejszy
Ale oczywiscie że jest, nie mam planu tego negować, ale chodzi mi jedynie o to że Viola dokonała na tyle dużych wzmocnień, że nie można uważać jej za zespół, który nie będzie wstanie nawiązać walki z Milanem i tyle
Ja Doniego oceniam bardzo wysoko (oczywiście niżej niż pozostałą 3) i napewno był lepszy w zeszłym sezonie niz Abbiati w AtleticoCzy od Doniego? Dyskutowal bym
A do tego że "choinka" jest lepsza od gry 2 napasników to mnie nie przekonasz i tyle
takie podejście jest głupie bo wystarczy założyć że Giovinco wygryzie Nedveda, (a do końca sezonu to się stanie napewno, skoro Pavel idzie na emeryturę) i że Amauri wywalczy miejsce w 11 (a narazie prezentuje się lepiej od Treze i już JUVE ma 4Maciek (interista) pisze:Wedle takiego porównania to Milan jednak więcej zyskuje na tym mercato
Dokładnie. R80 to nie jest transferowy pewniak, może okazać się wielkim wzmocniem, ale puki nim nie jest ja uważam że JUVE dokonało większych wzmocnień, jak się stanie że będzie wielki to oczywiście już nie, ale jak mówiłem narazie wielkie jeszcze nie jestMaciek (interista) pisze:Ronaldinho bardzo ciężko ocenić, a postawa tego piłkarza jest jednak decydująca dla ostatecznej oceny tegorocznych transferów.