AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Mates
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 61

Post autor: Mates » 14 sie 2008, 16:51

(L)oczkerson pisze:Ale oczywiscie że jest, nie mam planu tego negować, ale chodzi mi jedynie o to że Viola dokonała na tyle dużych wzmocnień, że nie można uważać jej za zespół, który nie będzie wstanie nawiązać walki z Milanem i tyle Exclamation Bo na samym początku ktoś napisał że liczą się tylko 4 zespoły (czyli w domyśle Viola już nie) a z tym się totalnie nie zgadzam

Tylko z gory skazujesz Milan na walke z Viola o 4 pozycje. Z takim rozumowaniem sie nie moge zgodzic. IMHO duzo bardziej prawdopodobne jest ze to Juve bedzie walczyc z Viola o 4 miejsce.

(L)oczkerson pisze:A do tego że "choinka" jest lepsza od gry 2 napasników to mnie nie przekonasz i tyle

Nie probuje tego robic. Choinka jest ustawieniem porownywalnym z gra 2 napastnikami. Przynajmniej w przypadku Milanu. Oba ustawienia przynosily nam sukcesy, i w obu Milan czuje sie rownie dobrze. Przyjscie R10 sprawia, ze bedziemy udoskonalac "choinke" i ona stanie sie naszym glownym ustawieniem. I jest to tak samo dobre jak w przypadku przyjscia snajpera i udoskanalanie ustawienia 2 napastnikami.

Wróć do „Włochy”