To ciekawe, coś tam czytałem kiedyś (nie wiem, czy na pewno o nimmete pisze:
Cardacio jest starszy dwa lata i ma byc zmiennikiem Pirlo(jestem pewien ze i tak zmienikiem Pirlo)..
Ale mogę się mylić. W każdym razie jako zmiennik Pirlo ma szansę rozegrać sporo spotkań, bo nie ma co Andrei przemęczać - kiedy odpocznie sobie od gry co trzy dni (a spotkań będzie masa, bo w UEFA gra się więcej niż w LM) to może być wielki, a ten Urugwajczyk może być ciekawy.
Natomiast Viudez to inwestycja.
Co do nauki - może się naprawdę wiele nauczyć w takim wieku. Przychodzi z kraju o wiele niższej kulturze piłkarskiej, do jednego z największych klubów świata, gdzie zarówno Viudez, jak i Cardaccio będą mogli się uczyć od najlepszych na świecie na swoich pozycjach - Kaka czy Pirlo to przecież mistrzowie. Grać nie muszą wiele, może Viudez nawet zadebiutuje dopiero w jakimś meczu pucharu Włoch z kolejnym Arezzo - to nieistotne, w takim wieku minuta jest cenna, a na treningu spotyka się już nie z czołówką Urugwajską, tylko światową - to powinno im pomóc. Obaj powinni być naprawdę ważni dla zespołu w perspektywie nawet nie roku, tylko dwóch-trzech. Teraz niech się uczą.
Z drugiej strony ostatnio kiedy przychodził do nas znikąd taki młody Brazylijczyk, to też miał się uczyć przy Rivaldo.