3. runda el. LM: FC Barcelona - Wisła Kraków [dwumecz]

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 16 sie 2008, 15:04

Mentor pisze:Barcelona łamie przepisy i to zapewne z premedytacją bo wiedzą, że nic im nie grozi bo to Wielka Barcelona etc.
Przewrażliwienie :o? Ja czytałem o "niedopatrzeniu", a tu nagle takie słowa jak łamanie, premedytacja, Wielka Barcelona :lol:.
Mentor pisze:więc trzeba poszukać szans gdzie indziej tak? Niech będzie, ale niech sobie wymyślą coś innego.
Frustracja :o? Ale z jakiej przyczyny? I co wspólnego ma z tym Wisła Kraków? Bednarz pracuje w połączonych redakcjach Faktu i Dziennika (sorry Jarzinho, faktycznie to nie futbol.pl wypuścił tą informację)? Ktoś z klubu wypowiedział się do tej pory na ten temat? Jak tygodnik "el Mundo del Katalyonia ist est not eine Spaine" napisze, że kibice Wisły za głośno fetowali i trzeba Wisłę z pucharów wyrzucić, to mam mieć jakieś pretensje do FC Barcelony?
Mentor pisze:Szkoda bardzo żebym nie miał prawa być zły na to, że oczerniają mój klub.
Tak, ktoś oczernia, ale chyba nie tylko Dziennik.

Parafrazując przedni żart Faucona z poprzedniego posta:
Wielki polski spisek skierowany we wspaniały Hiszpański klub. Ale ta Wisła jest perfidna. Skopmy dupy złodziejom !

Wróć do „Puchary Europejskie”