Siatkówka

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 17 sie 2008, 19:58

Wracając jeszcze do meczu z Brazylią i nawiązując do wypowiedzi Świderskiego jestem trochę zaniepokojony. A chodzi mi o słowa że po pierwszym secie zawodnik sam przyznaje iż z naszych zeszło powietrze :roll: Pal licho przegrany mecz ale można go przegrać i przegrać. A jak nasi wszystko uzależniają od pierwszego seta i w przypadku niepowodzenia zamiast jeszcze bardziej się starać (lub przynajmniej tak samo jak w secie poprzednim) aby tym razem z następnej partii wyjść zwycięsko to tracą nadzieje i się podłamują :roll: A nie tak powinien postępować sportowiec. Nie wiem niech może zatrudnią jeszcze 20 psychologów czy kogoś aby nasi tak szybko nie tracili wiary bo pierwszy set pokazał że przynajmniej wtedy byli do ogrania.
Poza tym mecz z Rosją, niezależnie czy da nam wyższe miejsce czy nie, powinniśmy wygrać aby nasi się odbudowali i uwierzyli że w tym turnieju mogą dojść na sam szczyt :P I przy okazji inni zobaczą że jesteśmy bardzo mocni.

Poza tym siatkarki co w sumie po turniejach Grand Prix było do przewidzenia dały dupy. Kto skorzystał ten mimo całego niepowodzenia Złotek (?) powinien być zadowolony :P

Wróć do „Inne sporty”