Nie dostał szansy, a już w ogóle nie dostał takiej, jak Kaka. Rozumiem, że to dwa różne talenty, ale na litość - skoro ocenia się postępy Gourcuffa przez pryzmat Kaki, to spójrzmy też na to, ile na początku grał Francuz, a ile Kaka.Ktoś tu chyba przecenia Gourcuffa...swoje szanse chłopak w Milanie miał,jednak raczej zwodził...
Żartujesz, prawda? Gourcuffowi można wiele zarzucić, ale na pewno nie strzały z dystansu. Nie widzę powodu, by stawiać wyżej strzały Seedorfa - gdy Gourcuff tylko dostaje szansę, to strzela naprawdę świetnie.MazurXIII pisze:do Seedorfa w formie też mu brakuje (uderzenie z dystansu)
Delikatny musi być ten Chiellini, skoro kontuzje łapie po starciu z Alberto.Chlopaczek pisze:W miedzyczasie jeszcze kontuzja Chielliniego po starciu z Paluszkim.
Żałuję, że meczu nie obejrzałem, na zobaczenie Urugwajczyków muszę znów poczekać, ale cieszy mnie wynik i - co ważniejsze - pozytywne recenzje spotkania. Dobrze, że gramy najlepiej z zespołami z Serie A, bo to je mamy pokonywać w tym sezonie.
Teraz z niepokojem czekam na pierwszą kolejkę, jestem cholernie ciekaw, jak ona wyjdzie.