Wielka Czwórka

Awatar użytkownika
moja_stopa
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: moja_stopa » 18 sie 2008, 0:04

fanem LFC jestem nie od wczoraj, nie od 14 sty czy 15 kwie 2007, nie wtrącałem się do dyskusji, ale dwa ostatnie posty mnie rozwaliły... dzieci drogie, jeśli kupon wam nie wszedł raz, drugi, trzeci, pięćdziesiąty przez tą samą drużynę, nie możecie napisać 'I hate this club' i być usprawiedliwionym. wystarczy nie stawiać. grać trzeba umieć. i czuć respekt oraz szacunek. czy to nie jest, że tak powiem, typowe dla gównarzerii która się panoszy nie tylko na tym forum ale i na ulicach? pasuje coś - respekt, prospekt czy jakkolwiek. nie pasuje - rozwalone śmietniki, zdemolowane ławki, etc. wiem, ekstremum przedstawiam, ale nie wytrzymałem. a Elfin i Hanni niestety, ale na takich mi wyglądają. mylę się - przepraszam.

chciałem dopisać coś jeszcze, ale lepiej będzie, jak siądę cicho i będę dalej obserwował co się dzieje w tym wątku.

fieldy, 4-0 z portsmouth, 1-0 z sunderlandem, 1-1 z newcastle to nie to samo co 1-0 z wba, co nie? :twisted:
Ostatnio zmieniony 18 sie 2008, 13:10 przez moja_stopa, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Anglia”