AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3329

Post autor: Chlopaczek » 18 sie 2008, 2:39

Wilmore pisze: Najwyraźniej w przeciwieństwie do Ciebie mam świadomość tego, że Yoann nie jest wychowankiem Milanu i miałem w przeszłości przyjemność oglądać jego grę przed transferem do Milanu. Gdybym miał oceniać jego grę przez pryzmat tego, co prezentował w Mediolanie, to nie oceniłbym jej wcale, bo nie dostawał szans, nie mam więc odpowiedniego materiału.
Kompilki na Youtube? Jezeli masz czas zeby ogladac wystepy wszystkich pilkarzy ktorymi Milan sie interesuje to gratuluje. Ja niestety nie mialem przyjemnosci ogladac spotkan Rennes gdy pojawily sie doniesienia ze Francuz moze nas zasilic. Zreszta dokopywanie sie do dobrych linkow z meczami malo medialnych klubow do ktorych zalicza sie z pewnoscia poprzedni francuski zespol Yoanna jest sztuka sama w sobie. Tym bardziej gratuluje.

Yoann przez dwa sezony gry w Milanie pojawil sie na boisku liczac wszystkie rozgrywki 54 razy. Calkiem niezly wynik przy takiej konkurencji. Mial szanse sie pokazac. Carlo z pewnoscia mial kasety z jego poprzednimi wystepami. Malo tego obserwowal go na co dzien w klubie mial zatem o wiele lepsze rozeznanie co Yoann soba prezentuje niz Ty czy ja.
Podchodzicie do Gourcuffa bezkrytycznie. Zawsze albo nie dostawal szans albo trener mial swoich ulubiencow. Kiedys nawet przeczytalem tutaj ze jak juz pojawial sie na placu to koledzy z druzyny mu nie podawali.
A prawda brutala dla jego fanow jest taka ze chlopak byl za slaby zeby przebic sie nawet do roli pierwszego wchodzacego.

Wróć do „Włochy”