lisek_chz pisze:Joaquin może odejść jak dla mnie. Kiedyś, jak przychodził jeszcze do Valenci z Betisu, wiązałem z nim duże nadzieje, zresztą jak większość fanów Ches, ale niestety się zawiodłem. Po za tym, nie wiem kto by Hiszpana chciał, ale jak będzie można wyciągnąć za niego na przykład 15 milionów, to dlaczego nie Roma kiedyś zgłaszała się po niego, potem zrezygnowała ostatecznie ściągając Baptiste.
No dobra, ale jak sprzedamy Joaquina to zostaną nam na prawą pomoc tylko Pablo i Angulo (co prawda od bidy mógłby tam zagrać Silva któremu pare razy udało się przypadkiem znaleźć na prawej stronie boiska ale jednak wolałbym go do tego nie zmuszać). O tym drugim to nie ma co mówić nawet, bo najlepsze lata ma już za sobą niestety. I tutaj pojawia się pytanie, czy Pablo byłby w stanie udźwignąć ciężar gry w pierwszym składzie? Moim zdaniem nie. Jeszcze nie. Może w przyszłości będzie z niego zajebisty skrzydłowy, ale dałbym Joaquinowi ostatnią szansę. Niech zagra ten sezon o być albo nie być w Valencii. Jak będzie robił to co przez ostatni rok to się pożegnamy
Timo mnie do tej pory nie przekonał. Według mnie jest przeciętnym bramkarzem, dlatego cieszę się, że przyjdzie Renan choć osobiście jeestem zwolennikiem trochę wyższych bramkarzy (Renan ma 1.86 mlisek_chz pisze:Na bramce powoli ,,zaczyna" coś się dziać, jest Hildebrand i Renan, więc rywalizacja jako taka będzie.