Valencia CF (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post autor: Lisek » 18 sie 2008, 11:03

Pisakk pisze:Niech zagra ten sezon o być albo nie być w Valencii. Jak będzie robił to co przez ostatni rok to się pożegnamy .
Ok, niech będzie. Po sprzedaży Arizmendiego, rzeczywiście na prawej stronie w przypadku ewentualnego odejścia Joaquina zrobiłaby się dziura. Angulo nie jest jeszcze taki stary, a Emery wprowadził go znowu do zespołu, więc pewnie w nim coś widzi 8) A Hernandez jeżeli został sprowadzony to powinien coś pograć, bo po co taki transfery, zawodnicy, którzy siedzą tylko na ławce albo oglądają mecz z perspektywy trbyun co gorsza.
Pisakk pisze:Timo mnie do tej pory nie przekonał. Według mnie jest przeciętnym bramkarzem, dlatego cieszę się, że przyjdzie Renan choć osobiście jeestem zwolennikiem trochę wyższych bramkarzy (Renan ma 1.86 m ) . Mam nadzieję, że nasz młody Brazylijczyk nie będzie długo czekał zanim posadzi Niemca na ławce.
E tam gadasz :wink: Hildebrand w niektórych meczach grał naprawde świetnie, jakiś większych wpadek nie miał. Może zaliczył z 2, 3 słabe mecze, ale ogólnie on i może jeszcze 2,3 piłkarzy trzymało jako tako poziom. A i te mecze w Pucharze powoli przechodzą do historii jak interwencje Canizaresa :wink: A Renan się przyda w razie (odpukać) jakiejś kontuzji czy słabszej formy Niemca.

Wróć do „Hiszpania”