Valencia CF (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Post autor: Sammyy » 18 sie 2008, 14:12

A ja bym mimo poprzedniego słabego sezonu w jego wykonaniu jednak go zostawił. Nie ma już w klubie Arizmendiego, a Pablo w moim odczuciu to nie jest piłkarz, który może grać na wystarczająco wysokim poziomie. Oglądałem go pare razy w Getafe - fakt ma talent, ale nie jest jeszcze w pełni ukształowanym zawodnikiem. Jakby to powiedzieć, brakuje mu tego "czegoś". Także Joaquina bym zostawił. Jeśli ten sezon również prześpi to wywalić ostatecznie.
I tu jest kurcze problem... bo jak gra jest źle, jak go nie ma jeszcze gorzej. Pablo wczoraj faktycznie nie zachwycił... ale to jest młody chłopak i się rozegra ^^ zobaczysz, że wygryzie Ximo ze składu :)
Na santiago Bernabeu jesteśmy skazywani na pożarcie, ale mam nadzieję, że się jakoś wybronimy.
Jak na moje to mogą przegrać, byle zagrali dobry mecz i pokazali się z dobrej strony. Oczywiście, że dobrze zacząć z trofeum, ale nie jest to rzecz najważniejsza w tym momencie ;)
Jak dla mnie, to Miguel powoli wraca do swojej formy, wczoraj nie grał źle, ale jeszcze mu brakuje troche ogrania, ale dopracuje to. Asysta wczoraj po ładnej wrzutce, więc czego chcieć więcej od bocznego obrońcy? Wiadomo, nie będzie grał w ofensywie jak Lahm, bo to nie ten poziom, ale nie jest źle. Ja już wolałbym zmianę po drugiej stronie boiska, mianowicie Moretti ciągle mnie nie przekonuje. Ale cóż, trudno.
Mnie cały czas ta jego forma jakoś nie przekonuje. Strasznie na to być może rzutowała sytuacja gdy Robben minął go jak dziecko i padła druga bramka... nie wiem... cały czas dla mnie gra gorzej niż Moretti po lewej stronie :P
Timo mnie do tej pory nie przekonał. Według mnie jest przeciętnym bramkarzem, dlatego cieszę się, że przyjdzie Renan choć osobiście jeestem zwolennikiem trochę wyższych bramkarzy (Renan ma 1.86 m Rolling Eyes ) . Mam nadzieję, że nasz młody Brazylijczyk nie będzie długo czekał zanim posadzi Niemca na ławce.
Timo to faktycznie klasa światowa nie jest, ale poniżej swojego poziomu nie schodzi. Zobaczymy jak się spisze młody Brazylijczyk... swoją drogą Moya, Asenjo.... ehhh....
Soriano zapewnia,że do najpóźniej 26 lub 27 sierpnia klub pozyska napastnika.Nieoficjalnie mowa jest o dwóch zawodnikach: Luis Saha i Diego Milito.Odejście Zigicia to kwestia dni.Pytanie tylko ile odzyskamy pieniędzy za Serba Question
To, że przyjdzie napastnik to raczej pewne... natomiast pytanie kto odejdzie ? Zigic czy Morientes ? Obydwaj mają jakieś drobne oferty.... w odejście jednak tego pierwszego coraz bardziej wątpię....
Znakomicie przypomniał się kibicom Realu Mata.Ten młodzian może usadzić na ławce Vicente.
Vicente i tak znowu zagra w 10 meczach, a potem będzie się leczył :oops:

Wróć do „Hiszpania”