Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post autor: guru » 19 sie 2008, 16:21

Ostatnio podoba mi się Denilson. W sumie w tamtym sezonie źle nie grał, tylko miał jedną cholernie wkurzającą wadę- nie potrafił dokładnie podać. Prawie za każdym razem niedokładnie podał. Bo ustawić się potrafi, ma dobry przechwyt.

Dawno mnie tu nie było. Wakacje, szkoda mi było czasu na pisanie na forum. :P Ale mniejsza o to.

Jestem niezadowolony po letnim okienku transferowym. Niby jeszcze zostało dwa tygodnie, ale nawet jak Wenger kogoś kupi w ostatni dzień to nie będzie to samo. Miałem nadzieje, że złoży zespół przed obozem i nowi zawodnicy się zgrają. A tymczasem mamy tylko Ramseya, Nasriego i jakiegoś tam Bischoffa. :roll: Do tego do kadry dołączył 16 latek. Owszem ma wielki talent, ale na takich zawodnikach nie może się na razie opierać nasz zespół. Z Fabregasem się udało, ale on miał wtedy wokół siebie dużo doświadczonych zawodników. Odszedł Hleb, Flamini i Gilberto a w zamian mamy wcześniej wymienionych piłkarzy. :roll: Nie wiem jak to wszystko będzie wyglądało, ale przyznam że optymistą nie jestem.

Wróć do „Anglia”