Ja się do tego nigdy chyba nie przyzwyczaje, bo gdybyśmy stawali się coraz silniejszym zespołem wygrywalibyśmy spotkania z takimi średniakami. Ale co tu dużo mówić skoro Puel jest zadowolony z wyniku jak i z gry jaką zaprezentowaliśmy podczas tego meczu.j1mmy pisze:Baziu ja się już przywyczaiłem do tego , że 2 mecz w lidze i tych parę pierwszych po przerwie zimowej gramy słabiej.
j1mmy pisze:Cieszę się że Marsylia się rozstrzelała bo może naboi niedługo jej zabraknąć.
Oby nie. Lubię ten zespół i liczę na to, że końcową walkę stoczymy właśnie z tym zespołem.
Może i ten Keżman im pomoże do tego jest Giuly czy też Makelele. Dobrą pake sobie zrobili i mogą namieszać nie tyle co na szczycie ale w miejscach pucharowych napewno.j1mmy pisze:może te transfery w tym roku w Paryżu były z głową ale z drugiej strony jak słysze Keżman ...
Kilka nazwisk obija się o uszy ale czy zdążymy w ogole kogokolwiek pozyskać? Ponoć Boumsong może grać na każdej pozycji jeśli chodzi o obronę.j1mmy pisze:My tymczasem szukamy lewego obrońcy na ławę
Nasi interesują się takimi zawodnikami jak Sébastien Pocognoli (AZ Alkmaar), Thimothée Kolodziecziak (Lens) i Danijel Pranjic (Heerenveen).
Ten ostatni wydaje mi się najbardziej odpowiednim kandydatem, ale ostatnio na nasyzm celowniku jest także zawodnik Ajaxu Amsterdam Urby Emmanuelson, tak więc zobaczymy jak to wysztsko się zakończy.