Valencia CF (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Valencianista
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: Valencianista » 21 sie 2008, 13:59

Docelowo na prawą stronę obrony przewidziany jest Alexis.Problem może pojawić się w momencie jego lub Miguela kontuzji.Ostatecznie może tam zagrać Angulo ale to nie jest rozwiązanie pewne.

Mnie również brakuje jeszcze jednego młodziana na środek pola w kadrze.Kontuzjogenność Edu przede wszystkim ale i także Barajy może być nie lada problemem w sezonie.Wobec odejścia Maduro liczę,że w kontrakcie wypożyczenia Evera będzie opcja natychmiastowego powrotu.A przynajmniej możliwość ściągnięcia z wypożyczenia w zimowym oknie transferowym.

Sammyy pisze:Jak na moje w tej kadrze brakuje dwóch rzeczy. Rezerwowego obrońcy na prawą stronę... i zmiennika dla Villi... ani Zigic, ani Moro mnie nie przekonują...
O el Moro można być spokojnym.Jeśli zdrowie go nie będzie zawodzić swoje zrobi.Zigic jak dziś czytałem może zostać wypożyczony do Anglii.Oczywiście lepiej byłoby się go pozbyć definitywnie (wiadomo kasa :roll: ).
Wczoraj Gomez spotkał się z ojcem Juana Maty.Wychowanek Realu jest piłkarzem z niższej grupy płacowej.Rozmawiano o podniesieniu kontraktu ale dopiero za rok.Choć niewykluczona jest niewielka podwyżka już teraz.Mata to jeden z piłkarzy którzy mogą w tym sezonie rozbłysnąć.

Wróć do „Hiszpania”