Opel? Kiedyś słyszałem lub tutaj czytałem, że Opel miał zostać Waszym strategicznym sponsorem i chyba zbudować nawet nowy stadion. Piast co musi wykonać na swoim obiekcie, żeby grać normalnie a nie w Wodzisławiu?peepe pisze:W sobote mecz z Arka. bedzie ciezko, choc wygrana jest w naszym zasiegu.
w ostatniej kolejce byl wyjazd do Belchatowa, punkt zdobyty na trudnym terenie z dobra druzyna cieszy. niektorzy pisza ze szkoda ze tylko remis, ale tak na dobra sprawe to nie mielsimy tam jakichs bardzo klarownych sytuacji. no moze oprocz glowy Banana i szczesliwej interwencji Kozika.
Ogolnie po dwoch kolejkach nie jest zle. Mamy 4 punkty i dobry start powinien dac spokoj naszym zawodnikom.
W sobote na boisko nie wybiegnie Chylaszek. za niego do kadry na mecz wskoczyl Andrut, ktory ostatni mecz na wysokim poziomie zagral wlasnie z Arką wiosna tego roku. Ja licze na Bojarskiego od pierwszej minuty i w drugiej polowie jego zmiane na Folca/ Koczona, ktorzy na podmeczonym rywalu moga wiecej zdzialac. Bojarski czuje sie juz dobrze i mysle ze bedzie juz gotow na pierwszy sklad.
ponoc niedlugo na koszulkach pojawi sie logo jakiegos sponsora, dodatkowa kaska zawsze sie przyda, tym bardziej ze koniec gieldy tuz tuz