GKS Piast Gliwice (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Post autor: Fishbone » 21 sie 2008, 22:49

peepe pisze:W sobote mecz z Arka. bedzie ciezko, choc wygrana jest w naszym zasiegu.
w ostatniej kolejce byl wyjazd do Belchatowa, punkt zdobyty na trudnym terenie z dobra druzyna cieszy. niektorzy pisza ze szkoda ze tylko remis, ale tak na dobra sprawe to nie mielsimy tam jakichs bardzo klarownych sytuacji. no moze oprocz glowy Banana i szczesliwej interwencji Kozika.

Ogolnie po dwoch kolejkach nie jest zle. Mamy 4 punkty i dobry start powinien dac spokoj naszym zawodnikom.

W sobote na boisko nie wybiegnie Chylaszek. za niego do kadry na mecz wskoczyl Andrut, ktory ostatni mecz na wysokim poziomie zagral wlasnie z Arką wiosna tego roku. Ja licze na Bojarskiego od pierwszej minuty i w drugiej polowie jego zmiane na Folca/ Koczona, ktorzy na podmeczonym rywalu moga wiecej zdzialac. Bojarski czuje sie juz dobrze i mysle ze bedzie juz gotow na pierwszy sklad.

ponoc niedlugo na koszulkach pojawi sie logo jakiegos sponsora, dodatkowa kaska zawsze sie przyda, tym bardziej ze koniec gieldy tuz tuz
Opel? Kiedyś słyszałem lub tutaj czytałem, że Opel miał zostać Waszym strategicznym sponsorem i chyba zbudować nawet nowy stadion. Piast co musi wykonać na swoim obiekcie, żeby grać normalnie a nie w Wodzisławiu?

Wróć do „Polska”