Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
McSuchy
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: McSuchy » 25 sie 2008, 16:18

Łukasz pisze:Widzę że mała rewolucja na piłka.pl skasowała trochę postów i temat o Szewie umarł a on jest znów z nami.
Niestety dyskusji nie dane mi było widzieć, bo gdy gruchła wiadomość o powrocie Shevy akurat uczestniczyłem w "małej" libacji zwanej dla niepoznaki "grillem". Moją pierwszą reakcją było niedowierzanie, musiałem osobiście razem ze znajomym (również zagorzałym fanem Milanu) ową informację potwierdzić. Gdy zobaczyliśmy news na oficjalnej stronie klubu, dużo nie myśląc rzuciliśmy się sobie ze szczęścia w ramiona i uznaliśmy to za znak, że dziś należy się przykładnie zglebić. Słowa dotrzymaliśmy a toastów na cześć Andriya nie było końca. Powiem szczerze że cieszę się z tego transferu cholernie, powraca jeden z moich ukochanych piłkarzy, który swoją grą na stałe zagościł w mojej pamięci. Wielu nazywa go zdrajcą, judaszem, sprzedawczykiem, dla mnie jednak zawsze był, jest i będzie jedną z legend Milanu. Też czułem potworne rozgoryczenie gdy odchodził, jednak wystarczyło że wspomniałem wszystko co dla mojego ukochanego klubu zrobił, niesamowite bramki które strzelił, co z nim osiągnął aby szybko mu wybaczyć. Życzyłem mu wszystkiego najlepszego w Anglii i mówiąc szczerze serce ściskało gdy widziałem jak powoli tam gaśnie. Teraz zaś wrócił tam gdzie jego miejsce, do Mediolanu i nie mogę już się doczekać aby ponownie zobaczyć go w czerwono-czarnych barwach. Nie wiem czy odzyska dawną formę, ale dla mnie nawet Sheva grający na 50% swoich możliwości to i tak wzmocnienie ataku. Jeżeli zaś powróci do tego co prezentował przed odejściem to nasza ofensywna siła będzie siała postrach na boiskach Serie A. Ja w niego wierzę, zawsze wierzyłem i wierzyć będę. Dlatego wypada mi tylko powiedzieć, ocierając łezkę wzruszenia z oka:

Witaj w domu Andriy, nawet nie wiesz jak mi cię brakowało
!

A i oczywiście: Brawo Łysy 8)
j1mmy pisze:Pytanie co z Paluszkiem ?
Wielce prawdopodobne że zostanie wypożycznony. Mówi się o Sampdorii, Reginnie i Treviso.

Wróć do „Włochy”