Re: AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Re: AS Roma (zbiorczy)

Post autor: Yukasz » 25 sie 2008, 18:06

Roma w tym meczu mi się nie podobała...
MI też i to bardzo :evil: Gry ofensywnej powiedzmy sobie szczerze nie było praktycznie w ogóle :roll: Strzeliliśmy dwie bramki i poza tym jak 'atakowaliśmy' to było to co najwyżej rozgrywanie piłki. Poza tym wszystko co napisałeś to także prawda. I mam nadzieję że komentatorzy wreszcie skończą z tym jaki to Roma gra ładny dla oka futbol. Ile razy można odgrzewać tego kotleta i jak Skolimowska jechać na podstawie jednej Olimpiady, na kolejne jako faworyt? Aaa i Inter wcale mi się nie podobał a całą II poł zostali w szatni. Gdyby zagrali dobrze to mecz rozstrzygnąłby się po pierwszych 45 min i skończyło blamażem.
Co do Baptisty to myślę że jednak będzie musiał się nauczyć grać na skrzydle tym bardziej jak nie przyjdzie żaden skrzydłowy. Dodatkowo będzie jeszcze grał na kilku innych pozycjach :P A Vucinic też musiał się nauczyć a że zajęło mu to trochę czasu to inna bajka. A znając Spalla to i obrońcę z niego by zrobił gdyby tak sobie wymyślił. Poza tym Tottiego nie wystawiałbym z przodu ale co ja mogę - widocznie nie mam racji :]

Wróć do „Włochy”