Chodzilo mi o to, ze bioroac pod uwage kontuzjogennosc Sandro, wiek Paolo i raczej slaba forme Kaladze Senderos bedzie mial dosc duzo okazji, zeby grac. A ze jest przecietniakiem to sie troche tej jego gry obawiam. Tyle. Chociaz niewatpliwie lepszy Senderos niz Favalli na srodku naszej obrony.p.szerge pisze:Nie wiem czy dobrze zrozumialem, ale czemu mowisz, ze jesli wedlug ciebie jest to przecietny to dlaczego bedzie gral czesto? Jesli jest przecietny, co jest twoim zdaniem to bedzie gral glownego zmiennika i mysle, ze takie zalozenie mial sztab klubowy biorac go do zespolu.
Mnie takze ucieszyla aktywnosc naszych dzialaczy. Niepokoji mnie tylko jeden fakt: poza Flaminim nie sprowadzilismy zadnego zawodnika gwarantujacego gre na bardzo wysokim poziomie. Zarowno R10, Szewa, Zambro czy Boriello moga okazac sie strzalami w 10, ale rownie prawdopodobne jest to, ze okaza sie zupelnie nietrafionymi transferami.McSuchy pisze:Podsumowując jestem bardzo mile zaskoczony aktywnością "szefostwa" na rynku transferowym