dlaczego obrazaja jakas mala dziewczynke ktora moze pojsc na mecz barcelony pierwszy raz w zyciu razem ze swoim ojcem? nie moga sobie poradzic z tym ze barcelona to nie ruch radzionkow?
jestem (choc ciezko mi to przychodzi) w stanie zrozumiec ze komus przeszkadza koszulka legii czy innej craxy. ale barcelony? przeciez to zaden wrog wisly. a jedynie druzyna ktora ponownie niemilosiernie ich ogra.
co zlego w tym ze ktos mialby przyjsc w koszulce barcelony do sektora wisly? trzeba go straszyc bo klub nie umie sobie poradzic z polglowkami? jakos na legii nikt nigdy sie nie napinal na ludzi w koszulkach barcelony. no ale wszak krakow to intelektualna stolica polski. zapomnialem...
takiej zenady jak na forach kibicow wisly przed ta edycja ligi mistrzow jeszcze nie czytalem - najpierw obrazanie beitara, pozniej podjarka jak ograja barcelone, pozniej 'ale pokazalismy im jak sie kibicuja' az do jawnych pogrozek pisanych w necie. na szczescie poglowki zapominaja ze w necie nikt nie jest anonimowy i jezeli komus przyjdzie do glowy zabrac komus koszulke badz cos mu zrobic prokuratura sie tym zajmie
koniec buractwa na stadionie. przyjezdza do Was wielki klub i powinniscie sie cieszyc ze mozecie sie czegos nauczyc a nie straszyc dzieciaki w koszulkach barcelony. bo gwarantuje ze te wiekie netowe kozaczki do mnie nawet nie podejda mimo ze bede w koszulce barcelony. chyba ze zbiora sie w 10 osob i wtedy beda odwazni na maksa
takie polskie myslenie. zero kultury, radosci z ogladania pilki. i jeszcze straszenie innych. ludzi ktorzy sie tego nie boja. oczywiscie juz zaczely sie jazdy na polska penye i podejrzewam ze zacznie sie zaczepianie co mlodszych jej czlonkow. zeby pokazac tym ktorzy nie sa prawdziwymi polakami (ciekawe czy ci sami wislacy kibicowali legii w pucharze uefa ostatnio? pewnie nie. bo legii nie mozna kibicowac. ale jak ktos nie kibicuje wisle to juz wrog polski numer 1) kto rzadzi w miescie krakow
zal mi sie robi ze jestem z polski choc kocham swoj kraj i nie chcialbym mieszkac gdzie indziej. ciekawi mnie tylko ilu przyjezdnym cos sie stanie bo kilku pijanych dresikow uzna ze to bedzie fajna akcja? bedzie mozna o tym napisac na forum i dolozyc sobie 2 punkty do ligi chuliganow...
najgorsze ze moderator tego forum nie widzi w tym nic zlego a sam rozdaje wp na lewo i prawo. choc na dobra sprawe sam sobie powinien dac kare za poglady jakie powiela
mam tylko nadzieje ze ci dzielni kibice z krakowa nie zrobia krzywdy jakiemus malolatowi czy dziecku i jezeli koniecznie musza sie ponapinac zrobia to do kogos doroslego i duzego. i zrobia to normnalnie a nie z przewaga 1 do 10.
btw - boixos nois nie maja wstepu na stadion camp nou. to do postu brylancika wiec argument chybiony. jak widac mozna pozbyc sie buractwa ze stadionu?
brawoWczoraj, 16:49
Prośba: NIECH NIKT NIE ZAKŁADA PEDALSKICH BARW BARCELONY,
jesteśmy ABG, nie jakieś przydupasy leszczy z Hiszpanii.
Lansiarze w barwach Barcy mogą tylko źle skończyć.
Proszę to wyraźnie zaakcentować w 1. poście.
Nie pozwólmy obrażać Wiślackich barw poprzez noszenie takich
szmat na naszych sektorach.
co jest abg? cos takiego jak agd tylko lepiej?