Re: 3. runda el. LM: FC Barcelona - Wisła Kraków [dwumecz]

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan
Reputacja: 0

Re: 3. runda el. LM: FC Barcelona - Wisła Kraków [dwumecz]

Post autor: brylancik » 26 sie 2008, 15:49

rkoeman pisze:bylem na stadionie wisly. chocby na meczu realu z wisla. kibicowalem realowi. ale ze mnie zly polak
Jednak żyjesz? Widziałeś żeby komuś w koszulce Realu stało się coś złego? Ja wspominam tylko i wyłącznie trochę piknikową atmosferę bo podobnie jak pewnie i dzisiaj będzie duży procent osób którzy na meczu są po raz pierwszy. Będzie można spotkać wielu panów w garniturach którzy dostali bilet od sponsorów.
rkoeman pisze:jako socio wybieram sie na sektor gosci. boje sie tylko ze cos moze sie stac jakiemus dzieciakowi ktorego marzeniem jest zobaczenie meczu swojej ulubionej druzyny. a jakis sportowiec nie wytrzyma cisnienia.
To będziemy na tej samej trybunie. Tylko że ja będę za siatką :]
rkoeman pisze:btw - dlaczego gdy legia grala z barcelona nikt sie nie napinal i nikt nikogo nie ganial za koszulki klubu w katalonii? ciekawi mnie to. nawet nikt nikomu nie grozil
Neostrada, misiu. Neostrada.
rkoeman pisze: wiesz ze w krakowie jest wielu ludzi z katalonii i moga niechcecy wejsc na zly sektor i miec problemy? mimo ze nikomu nie zawinili. chca zobaczyc dobry mecz - najlepszej polskiej druzyny z barcelona. co w tym zlego?
Skoro byłeś na stadione Wisły to powienieś wiedzieć że nie ma takiej opcji jak pomylenie sektorów. Po prostu na inny nie wejdziesz :) Myślisz że to wygląda jak bilet do kina że każdy wchodzi gdzie chce i nie ma żadnych zabezpieczeń? Proszę cie.
rkoeman pisze:ja wiem ze wiekszosc kibicow to normalni ludzie. ktorzy nie robia nic zlego. wielu znam i mam z nimi kontakt. z kilkoma napije sie po meczu piwa. niestety za zenujace rzeczy odpowiada zawsze mniejszosc ludzi przy biernej postawie pozostalych. szkoda. szkoda ze niektorzy koniecznie chca popsuc pilkarskie swieto i mozliwosc obejrzenia niezlej druzyny z niezlej ligi

Nie zarzucaj nikomu że chce popsuć piłkarskie święto na podstawie tego co przeczytałeś w internecie. Mecz się skończy to pogadamy. Póki co atmosfera jest chyba całkiem niezła o czym może świadczyć połówka Wyborowej jaką wczoraj z dziewczyną wygraliśmy w bilarda z kibicami z Barcelony. :P

Wróć do „Puchary Europejskie”