Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3335

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Chlopaczek » 27 sie 2008, 18:11

Zycze Benzemie powodzenia w dochodzeniu do dosrodkowan Oddo :P

Plakac po nim nie bede gdy przychodzil spodziewalem sie ze da wiecej Milanowi. Jezeli odejdzie to powodzenia.

Brocchi podobno jest bliski przejscia do Lazio. Ta wiadomosc powinna wywyolac podniecenie - moze nawet na gruncie seksualnym - u "zwolennikow" jego talentu. Jego odejscie wielka strata nie bedzie.

Zapowiada sie piekny okres tu na forum. Po pierwsze nie bede musial czytac czesto bezpodstawnej krytyki Brocchiego (zostaje jeszcze Favalli) po drugie ominie mnie rowniez przebijanie sie przez jeki jaki to Yoann jest super a Ancelotti zly bo nie daje mu szans na gre. Przynajmniej przez rok mamy z tym spokoj.

Co do Paluszka. Kiedys juz nam fan Starej Damy (nie nie Sfoltan jakby ktos pytal) wytlumaczyl tutaj o co chodzi z ta wspolwlasnoscia. Dzieki temu pilkarz dostaje wiecej szans na gre bo w interesie klubu do ktorego jest wypozyczyony jest promowanie takiego zawodnika. Czym bardziej on sie wypromuje tym oni beda mieli wieksze profity z tego tytulu.
Niestety istnieje ryzyko ze bedziemy musili potem zabulic za Paluszka kwote zblizona a nawet wieksza jaka dalismy za Borriello czyli w zasadzie zaplacimy gruba kase zeby odzyskac naszego wychowanka. Najwazniejsze jednak ze Paluszek przechodzac do Parmy ma zdecydowanie wieksze szanse na gre i moze sie rozwinac. Bede mu w tym kibicowal.

Z ciekawszych spraw aczkolwiek nie zwiazanych z Milanem to Menez jest blisko Romy. Wspominam o tym bo jestem zwolennikiem jego talentu i fajnie by bylo ogladac go na boiskach Serie A. Szkoda ze nie w naszych barwach jednak nie mozna miec wszystkiego. Mam nadzieje ze transfer Francuza do Romy dojdzie do skutuku a sam pilkarz szybko sie zaaklimatyzuje i pokaze na co go stac.

Forza 7 Milan.

Wróć do „Włochy”