Re: Liga Mistrzów (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Re: Liga Mistrzów (zbiorczy)

Post autor: Yukasz » 28 sie 2008, 19:16

Dla Romy powinno być spokojnie co najmniej drugie miejsce. Jest bardzo mocna Chelsea więc znowu będzie okazja zmierzyć się z europejską czołówką. Inna sprawa że Romie gra się ciężko z Anglikami. Ale co to dla nas :wink: W trakcie losowania nie zauważyłem Juve w grupie H i już liczyłem na przydział do Lyonu lub Arsenalu... ale niee :P
Dobrze że Czesiek wymodlił Bayern w grupie bo popularne Lolki miałby za łatwo a tak są trzej równorzędni rywale w walce o awans. Barca jak rok temu nawet nie zauważy że zaczęła się LM, brakowało tam jeszcze mocarnego BATE :P MU i Inter też w miarę łatwo i przyjemnie. Jak Liverpool szybko nie złapie formy to już nie odrobi jak rok temu straty punktów bo rywali ma naprawdę niezłych. Grupa chyba najbardziej wyrównana. Wiele emocji powinno być w grupie H z Realem, Juve i Zenitem.
Zastanawia mnie tylko jakim cudem Cech i Terry zostali wybrani najlepszymi na swojej pozycji w minionym roku. Cech miał najsłabszy sezon od lat, choć doszli do finału. A Terry chyba też długo połamany był.
Też się nieco zdziwiłem ale Cech w LM kiksów chyba nie miał, przynajmniej ja pamiętam głównie z Premiership. A nagroda jest tylko z grę w LM.

Wróć do „Puchary Europejskie”