Re: Liga Mistrzów (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 182

Re: Liga Mistrzów (zbiorczy)

Post autor: Michał M » 29 sie 2008, 8:22

No to czeher i j1mmy powinni być zadowoleni, skoro ich kluby wylosowały Bayern :wink: Mam tylko nadzieję, że nie będą równie zadowoleni jak rozgrywki grupy F dobiegną końca :mrgreen: Do miłego napinania, Panowie :lol: :beer:

Przyznam szczerze, że kamień spadł mi z serca, jak Zenit poszedł sobie do grupy H :P Jakoś bardziej bym się ich obawiał niż Fiorentiny a nawet Atletico Madryt. Wolałbym oczywiście z 4 koszyka Famagustę, no ale przynajmniej Luca będzie miał okazję zobaczyć stare śmieci :)

Ogólnie nasza grupa dośc wyrównana - szanse Lyonu, Bayernu i Fiorentiny oceniam mniej więcej równo, trochę odstaje Steaua, ale nie jest ona chłopcem do bicia, także może trochę namieszać, odbierając punkty innym drużynom. Bedzie z pewnością ciekawie :)

Co do innych grup - zdecydowanie najsilniejsza grupa H, nie zdziwię się jak Zenit wyjdzie z niej kosztem Realu czy Juventusu (no chyba, że Rosjanie zapłacę "frycowe" z tytułu debiutu :P ). Ciekawie też zapowiada się grupa D, w zasadzie bez klarownego faworyta. Bardzo łatwy los dla Barcelony w grupie C, niezły również dla Manchesteru (E). Dobrze tez losował Werder, miał raczej więcej szczęścia od monachijczyków.

Oczywiście TVP nam pewnie znów zaserwuje hity z udziałem Celtiku, a może i Szachtaru albo Anorthosisu :roll: Juz przecież padło hasło, że grupa E to "polska grupa" :lol:

Wróć do „Puchary Europejskie”