Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post autor: Babel » 29 sie 2008, 13:06

Maciek (interista) pisze:
Fiorentin złożyłą ofertę za Burdisso - Da Costa + 5mln.
Pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff. Nawet jak na kontuzjowanego gracza.

Czekam na oficjalne info o Quaresmie, bo czy dobrze ocenie ten transfer zalezy od sumy jaka na niego wydali. Nadal uważam tego piłkarza za zbyt egoistycznego i bardziej efektownego niz efektywnego. Troche to wg mnie psuje koncepcje sciagania zawodników zespołowych, nawet Ibra w zasadzie malo gra pod siebie. Ricardo ma talent i tego nie neguje, ale jest to piłkarz typowo jutjubowo-kompilacyjny. Dodatkowo nie udowodnił swojego talentu poza Portugalią. Cała nadzieja w Jose że faktycznie nie bedzie miejsca dla wszelkiej masci ksieciów, arystokratów, szlachciców. Jak pisałem wczoraj, w tym okresie bardzo trudno o zawodnika klasowego za rozsadna cena, wiec nie jestem przeciwnikiem tego ruchu, natomiast musi mnie do siebie przekonac aby dostał taki kredyt zaufania jak inni zawodnicy.

Jesli chodzi o Davida Suazo to on pewnie wolałby transfer definitywny. Mysle, ze jest zdolny do gry w lepszej lidze i klubie. W Interze nie udało mu sie zaistniec, bo zmienił sie system gry. Patrzac z perspektywy Interu ruch dobry, bo nie przekreśla szans jego powrotu, a dodatkowo mamy karte przetargowa jesli chodzi o sprowadzenie Angela Di Marii w przyszłym sezonie. Nie wzmocniliśmy także ani Romy ani Palermo.

Wróć do „Włochy”