Nie przepadam za Quaresmą, ale prawdę mówiąc do 4-3-3 przydałby się wam i to bardzo. Brakuje wam jeszcze jednego skrzydłowego z prawddziwego zdarzenia, bo Figo ma już swoje lata. Choć z drugiej strony w kadrze jest eż Jimenez, a Chilijczyk - o ile się orientuje - może z powodzeniem pełnić rolę prawoskrzydłowego.Babel pisze: Czekam na oficjalne info o Quaresmie, bo czy dobrze ocenie ten transfer zalezy od sumy jaka na niego wydali. Nadal uważam tego piłkarza za zbyt egoistycznego i bardziej efektownego niz efektywnego. Troche to wg mnie psuje koncepcje sciagania zawodników zespołowych, nawet Ibra w zasadzie malo gra pod siebie. Ricardo ma talent i tego nie neguje, ale jest to piłkarz typowo jutjubowo-kompilacyjny. Dodatkowo nie udowodnił swojego talentu poza Portugalią. Cała nadzieja w Jose że faktycznie nie bedzie miejsca dla wszelkiej masci ksieciów, arystokratów, szlachciców. Jak pisałem wczoraj, w tym okresie bardzo trudno o zawodnika klasowego za rozsadna cena, wiec nie jestem przeciwnikiem tego ruchu, natomiast musi mnie do siebie przekonac aby dostał taki kredyt zaufania jak inni zawodnicy.
Egoista? Może i tak, ale też należy pamietać, że skrzydłowy w 4-3-3 nie musi grać tak altruistycznie jak w 4-4-2, tu to raczej nie przeszkadza.