Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: majer13 » 29 sie 2008, 17:44

Jeszcze nikt o tym nie pisał więc może Ja zacznę :P Jak większość kibiców ManUtd wie trafiliśmy to grupy E w której zagramy z :

Villareal - drużyna według mnie bardo mocna chyba nas główny rywal w walce o awans z grupy. Villareal gra bardo solidną piłkę w obronie czego przykładem jest tylko 40 straconych bramek tylko mniej w zeszłym sezonie w La Liga stracił Real bo 36 ... Myślę że na tych rywali szczególnie przyjdzie nam uważać i dlatego warto byłoby z nimi wygrać w pierwszym meczu ;)

Celtic -
Kolejna bardo solidna drużyna ... Jeśli nie mają problemów obroną to mogą pokonać naprawdę każdego szczególnie na swoim boisku mają kilku naprawdę groźnych piłkarzy jak Hesselink czy Nakamura ... Warto byłoby coś naskrobać także o bramkarzu który jeśli ma dzień to potrafi zapewnić drużynie tzw. zero z tyłu ;)

Aalborg - Mało wiem więc co by tu napisać na pewno to że od jakiegoś czasu gra tam Marek Saganowski :D Duńczycy myślę że będą bardziej dostarczycielami punktów niż większym rywalem dla w/w drużyn aczkolwiek chciałbym żeby drużynie grał Polak powiodło się dobrze ale coś czuje że jeśli zdobędą jakieś punkty w grupie to będzie sukces jednym słowem faza grupowa PUEAFA wita :D

Grupę mamy solidną co najmniej mocniejszą niż w zeszłym sezonie więc na pewno o awans nie przyjdzie łatwo ale jeśli chcemy powtórzyć zeszłoroczny sukces to z takimi drużynami jak Celtic .Villareal i przede wszystkim Aalborg powinniśmy wygrywać ... To tyle na razie na ten temat ;)

Wróć do „Anglia”