Villareal - drużyna według mnie bardo mocna chyba nas główny rywal w walce o awans z grupy. Villareal gra bardo solidną piłkę w obronie czego przykładem jest tylko 40 straconych bramek tylko mniej w zeszłym sezonie w La Liga stracił Real bo 36 ... Myślę że na tych rywali szczególnie przyjdzie nam uważać i dlatego warto byłoby z nimi wygrać w pierwszym meczu
Celtic - Kolejna bardo solidna drużyna ... Jeśli nie mają problemów obroną to mogą pokonać naprawdę każdego szczególnie na swoim boisku mają kilku naprawdę groźnych piłkarzy jak Hesselink czy Nakamura ... Warto byłoby coś naskrobać także o bramkarzu który jeśli ma dzień to potrafi zapewnić drużynie tzw. zero z tyłu
Aalborg - Mało wiem więc co by tu napisać na pewno to że od jakiegoś czasu gra tam Marek Saganowski
Grupę mamy solidną co najmniej mocniejszą niż w zeszłym sezonie więc na pewno o awans nie przyjdzie łatwo ale jeśli chcemy powtórzyć zeszłoroczny sukces to z takimi drużynami jak Celtic .Villareal i przede wszystkim Aalborg powinniśmy wygrywać ... To tyle na razie na ten temat