Ale chyba Ci sie te rozmowy przysnily.(L)oczkerson pisze:Ehhh i tak tu z wami gadać, jak pisałem, że moim zdaniem Inter nie ma ofensywnej pomocy i że wasza kadra się nie nadaje do gry 4:3:3 bo nie macie skrzydłowych to mi pisaliście że kadra jest kompletna itp.
Ja od poczatku pisalem, ze nie mamy zawodnikow do 4-3-3, ewentualnie moze byc to takie strasznie naciagane 4-3-3. A gra wyglada zle w tej chwili bo Figo i Mancini sa w slabszj dyspozycji. W sparingach gra wygladala przyzwoicie, bo skrzydowi wygladali przyzwoicie. Zobaczymy jak to bedzie wygladac w najbliszych meczach i trzeba bedzie wyciagac wnioski. Inna sprawa, ze teren bardzo trudny i rywal mocniejszy niz w ubiegym roku (moim zdaniem). Nie wyobrazam sobie abysmy tak zagrali na San Siro. A kadra jest kompletna gdyz posiadamy okolo 25 zawodnikow wysokiej klasy (jeszcze dzis ostatni dzien mercato). Figo i Mancini nie beda w takiej dyspozycji do konca sezonu. A teraz spokojnie bez nerowow czekac na kolejne mecze.
Chcialem przypomniec, ze ostatnie dwa sezony zaczelismy od remisow i wszyscy wiedza jak to sie skonczyly.