Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 741

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: mete » 31 sie 2008, 18:10

co do meczu to zagralismy lepiej niz wynik koncowy..Ronaldinho mi sie podobal juz pierwsze podanie fenomenalne.oraz podanie do Pippo zmarnowane przez tego drugiego noi asysta.w drugiej polowie tez nie zle. nie jest to Dinho z poczatkow w Barcelonie ale nie jest to tez Dinho z ostatniego roku.

Flamini bardzo ladnie.to jest nasz najlepszy transfer bo za darmo.jezeli bedzie dalej tak gral to Gattuso lub Ambro sie zaprzyjaznia z lawka.

nie podobal mi sie Pirlo.ogladalem wczoraj mecz Sampdorii i ogromne wrazenie zrobil na mnie Palombo ktory swietnie rozdzielal pilki.Pirlo duzo strat spowalnial gre

co do Pato to wogule nie mial grac bo zmeczony po olimpiadze i nie ma sie co dziwic mlody organizm jeszcze nie przywyczajony.napewno bedzie lepiej

Szewa poza zmarnowaniem setki ktora ustawilaby mecz to nic nie zagral

mysle ze Ancelotti musi wreszcie zrouzmiec ze choinka nie sprawdza sie z zespolami ktore bronia sie cala jedynastka.musi zaryzykowac i przypomniec druzynie jak sie gra jednym defensywnym pomocnikiem.Pippo tez raczej slabiej wystepuje z takimi druzynami bo nie ma jak uciec obroncom skoro cala druzyna sie broni

ktos kiedys powiedzial ze mistrzostwo zdobywa sie wlasnie w takich meczach z takimi druzynami.a prawda jest taka ze od 2 lat mistrzostwo przegrywamy na San Siro(ktore kilka lat temu bylo twierdza nie do zdobycia) i z teoretycznie slabszymy rywalami

mam nadzieje w maju bedziemy sie cieszyc i nikt nie bedzie pamietal o tej porazce

Wróć do „Włochy”