Bardzo konstruktywna krytyka, taka dojrzała i na wysokim poziomiemyhalek_acm pisze:Piekny mecz ,brawo Panie Ansrelotti , genialny pan jest nic dodac nic ujac . Pikne wynik piekne spotaknie , piekna liga sie szykuje ,ehh nic sie nie nauczyli , . I Wszystk ojest ok ?
Mogę zapytać o kogo ci chodzi? Chyba nie o Zambrotte który zaprezentował się naprawdę dobrze, swoimi rajdami i wrzutkami stwarzając niemałe zagrożenie pod bramką rywala? Przecież chyba nie o Ronaldinho który był jeżeli nie najlepszym, to jednym z najlepszych piłkarzy na boisku? Tak wiem pewnie powiesz Sheva, ale chyba "troszkę" za wcześnie aby go oceniać? Dopiero wraca do poważnej piłki po zeszłorocznej kontuzji i braku ciągłości w grze. Fakt zmarnował "setkę" ale mnie osobiście podobało się jak ustawiał się na boisku i wychodził do piłek. Myślę że trzeba dać mu trochę czasu, a szybko to zaprocentuje.nestinho_acm pisze:Nie chce tu krytykować nikogo, ale ktoś powinien się zastanowić czy ściąganie ulubieńców albo piłkarzy wypalonych, za małą sumę nie mija się z celem.