Re: AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Re: AS Roma (zbiorczy)

Post autor: Yukasz » 31 sie 2008, 23:40

10 pisze:Wypożyczyliście Esposito? Trochę mało skrzydłowych wam zostało, co przy waszej taktyce może stanowić problem...
Ja też nie rozumiem tej decyzji, zresztą nie tylko ja i tym bardziej jest ona dziwna że Esposito w poprzednim sezonie tak naprawdę nie dostał szansy na tyle aby się pokazać, a w tym dobrze grał w sparingach :warrior: No ale uznano że skoro przyszedł Menez to Esposito mógł odejść :roll: Szkoda że nikt nie zauważył że wcześniej odeszli jeszcze inni skrzydłowi - Mancini i Giuly. Teraz to pewnie Baptista i Okaka będą grywali na skrzydle jak w meczu z Interem :roll: Do tego dochodzi jeszcze kontuzja Tadka i niedługo pewnie sam będę musiał biegać po skrzydle :boje się: No ale Spall jest mądrzejszy o to że widzi piłkarzy na treningach więc może miał rację :think: Chociaż nie bo i tak imo powinien zostać a w kadrze mamy słabsze ogniwa niż Esposito.
(L)oczkerson pisze:Roma zremisowała z Napoli 1:1.
Obawiałem się tego meczu i chyba jednak słusznie bo Napoli to nie jakieś tam ogórki a my powalająco nie zagraliśmy w meczu o Superpuchar. Do tego niestety nasze dwa ważne nabytki przyszły za pięć dwunasta i brak zgrania musi się odbić na grze całej drużyny. Mimo to grając w przewadze powinniśmy z każdego pojedynku wychodzić zwycięsko jak chcemy walczyć o scudetto... wyjść nie wyszliśmy :płacze:
Tak w ogóle to niestety nie mogłem obejrzeć meczu więc (L)oczkersonku jak możesz to napisz mi na jakich dokładnie pozycjach grali poszczególni gracze i jak się spisywali z osobna (chociaż nowe nabytki) :pray:

Wróć do „Włochy”