Re: AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Re: AS Roma (zbiorczy)

Post autor: Yukasz » 01 wrz 2008, 21:53

Średnie mercato i do tego nie rozumiana przeze mnie polityka ze skrzydłowymi których teraz praktycznie nie mamy. A Taddei jak wiadomo żadnym bogiem nie jest a i do najlepszych ziemian wiele mu brakuje co niejednokrotnie pokazywał w poprzednim sezonie. Oczywiście dobre występy też miał ale imo jak mamy sięgać po trofea to nie z Tadkiem na skrzydle. Już mógł na zmianę zostać Giuly czy tam Alvarez bo jacy skrzydłowi są z Cicinho i Cassettiego? I co niby Perrotta jeszcze z konieczności będzie grał na skrzydle? Jak on na swojej pozycji od kilkunastu miesięcy jest w mocno średniej formie. Do tego Baptista mnie nie przekonuje bo ciągle słyszę innych jak to czekają na jego powrót do wielkiej formy (co to kuwa koncert życzeń?). No ale zobaczymy, ma cały sezon aby mnie do siebie przekonać a jako że nigdy jego fanem nie byłem więc będzie mu jeszcze trudniej :P Po za tym fakt że prócz coraz częściej pomijanego przez Spalla Manciniego nikt od nas wartościowy nie odszedł jest sporym plusem i za to mamy trzech nowych zawodników potencjalnie do gry w pierwszym składzie. Tylko pytanie co zrobimy jak będą nas nękały kontuzje (tfu tfu) a sezon jest długi i w dodatku będziemy jak zawsze walczyć na trzech frontach. Do tego co zrobić jak nie będziemy w formie? Ano będziemy się kisili we własnym sosie bo zmienników wartościowych nie mamy albo ci będą się uczyli nowych pozycji :hardkor2:
I powinniśmy się modlić aby Totti młodniał i grał jak za dawnych lat :pray:

Wróć do „Włochy”