Re: AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Re: AS Roma (zbiorczy)

Post autor: Yukasz » 02 wrz 2008, 2:21

A Giuly to nie chciał przypadkiem sam odejść? :think:
No niby tak ale nikt za nim nie płakał, ponoć treningi były dla niego za ciężkie i zupa za słona. Ale gdyby grał to nigdzie by nie odchodził a teraz też jakby chciano można było go zapewnić że będzie podstawowym grajkiem a i tak wchodziłby z ławki bo imo do takiego scenariusza by nam pasował. Teraz w PSG idzie mu coraz lepiej i mimo że to nie taka sama liga to jednak jest to skrzydłowy z prawdziwego zdarzenia.
Taddei w formie jest jednym z najlepszych skrzydłowych świata, problem w tym, że tą forme nie zawsze ma :? Wygląda na to, że Spall świadomie przystał na Cicinho i Cassettiego jako rezerwowych prawoskrzydłowych. Może to i dobrze, zważywszy na ofensywny potencjał obu i, bądź co bądź, silną konkurencję na prawej obronie (jest jeszcze Panucci)...
Ale to nadal obrońcy, wolę już Cicinho grającego z Tadkiem po prawej stronie co miało miejsce w poprzednim sezonie niż któregokolwiek z naszych obrońców samotnie na skrzydle. A z Taddeim i jednym z najlepszych skrzydłowych świata trochę przesadziłeś :wink:
Na skrzydle to może nie :stop:
W meczu o Superpuchar już tak grał, na drugim Baptista i nie mieliśmy skrzydełek żądełek :lol: Bo gdzie on niby ma grać? Jest jeszcze Aquilani, wróci Totti, Baptista miejmy nadzieję że nie na skrzydle i robi się ciasno.
Jak dla mnie jedno z najlepszych od lat.
Tragedii nie było ale wolałbym Di Natale z Mutu i byłoby miodzio zamiast Baptista + Menez :P Zresztą zwolennikiem Bestii nie byłem bo wolałem klasycznego napastnika (tu trochę sobie zaprzecza bo Rumun takim nie jest), takiego sępa pola karnego który wykańczałby nasze akcje. Chociaż Spall ma trochę inną koncepcję i cieszy się że Baptista jest graczem uniwersalnym :roll:

Wróć do „Włochy”